Utazás és egynapos fürdőzés egyetlen jeggyel

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 10. 15:43

Érdekes kezdeményezést hirdetett meg a MÁV-Start Zrt., szeptember 16-án kombinált fürdőjeggyel utazhatnak a pihenni vágyók a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba Budapestről, Győrből és Csornáról.

Az utazók a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. jóvoltából kényelmes vonatúttal, InterCity vonatokon, majd a Vasi Volán Zrt. közvetlen buszával juthatnak el a nyugat-dunántúli fürdőbe. A kombinált fürdőjegy magában foglalja a kiinduló állomás és Répcelak közötti menettérti vonatjegyet (a vonatok pót- és helyjegyének árát is), a buszközlekedés árát a vasútállomástól a fürdőig és vissza, valamint a kedvezményes fürdőbelépőt. Ezen felül pedig a fürdő szolgáltatásai közül egészségállapot-felmérést és tanácsadást is biztosít az akciós program keretében.

A kombinált fürdőjegy átruházható, de vissza nem téríthető, nem módosítható.

A jegyet váltók körülbelül 9 órakor érnek a fürdőbe, és 17 óra körül indulnak vissza.

A kombinált fürdőjegy a csornai vasútállomás jegypénztárában, valamint Győrben a Hunyadi utcai autóbusz állomás forgalmi irodájában váltható, budapesti indulás esetén pedig a MÁV-START Zrt. Budapest–Keleti pályaudvari ügyfélközpontjában minden nap 7 órától 18 óráig.