Utazás kiállítás programok, Bloggerek, Járatlan és nyeremények

Forrás: turizmus.com

 2019. február 22. 10:50

Az Utazás kiállítás a nyár hangulatát hozza el már most, február 23 és 24-én.

A szakmai napok után a hétvége színes, szórakoztató programokkal folytatódik. Érdemes, szombat és vasárnap is kilátogatni a kiállításra, hiszen a rendezvény színpada ekkor telik meg élettel, táncfellépések, beszélgetések, játékok és a Momentán Társulatimprovizációs előadása szórakoztatja majd a közönséget. Blogger Cornerben és a 8. Járatlan Utakon Fesztiválon független utazók, idegenvezetők, bloggerek úti élményei, hasznos tanácsai akár egy-egy szakmai képzéssel is felérnek.

A fesztiválon több, mint 60 előadást, workshop és kerekasztal-beszélgetést tervezünk országok bemutatásával, az aktív turizmus, a környezettudatosság és a fenntartható turizmus témákban.

Hazai és külföldi másként utazók, az ország ismert utazási bloggerei gyűlnek össze erre a hétvégére a világ minden részéből, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó kíváncsi közönséggel. Inspirálnak, ötleteket és konkrét tippeket adnak: mikor,hová, hogyan és miért érdemes elutazni, bloggerkedni. Olyan előadók és témavezetők lesznek jelen, akik ebben is új utakat vagy más szemléletet képviselnek, mint a main stream.

Járatlan Utakon Fesztiválon angol nyelvű előadások is lesznek, így a Magyarországon élőkülföldiek is élvezhetik az esemény és az Utazás kiállítás nyújtotta élményt és hangulatot.

A sok információ és élmény után, ha a látogató egy kis pihenésre vágyik, kipróbálhatja 9 ország tradicionális ételét és közben az esemény két nyereményjátékán is játszhat. A díszvendégekre épülő kvízzel napi nyereményeket és a fődíjakat lehet megnyerni. Algériai utazás városnézéssel, programmal, Tiszakécskére szállás félpanzióval a négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa-ba vagy Ozorára szállás a Pipo Várkastélybavár leendő utasára.

„Pecsételj és nyerj!” játékkal a kiállítás egész területét be kell majd járnia a résztvevőknek. Hurghadai utazást és Tiszakécskére szállást félpanzióval a négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa-ba lehet nyerni. És ezek mellett még további 25 nyeremény vár a szerencsésekre.

Ne feledje, még a hétvégén Utazás kiállítás! Legyen Ön is részese az eseménynek!

Bővebb információ: http://utazas.hungexpo.hu/

(X)