Utazási iroda az Adria szerelmeseinek – Rádióinterjú

Forrás: turizmus.com

 2017. június 15. 09:37

Az online utazásszervezés és –foglalás előnyeiről és az adriai lehetőségekről beszélt Balázs Zseljko, a Jadran Holidays ügyvezető igazgatója a Trend FM turizmus.com című műsorában.

A akciosadria.hu horvát, szlovén, montenegrói és bosznia-hercegovinai szálláshelyeket kínál kedvező áron. Balázs Zseljko szerint a cégükkel időt és pénzt spórolhatnak az utazni vágyók, ugyanakkor az előfoglalási kedvezményeken túl gondoltak azokra is, akik kevésbé tudnak előre tervezni: augusztus végére „Magyar napok az Adrián” programcsomagot hirdetnek.

A programot kettő-, három- és négycsillagos szállodával egyaránt foglalhatják, minden esetben félpanziós ellátással. A dél-adriai nyaralás ingyenes dubrovniki városnézést tartalmaz magyar idegenvezetéssel, illetve egy szórakoztató estet Kőhalmi Zoltán fellépésével.

Az ügyvezető kiemelte, hogy Horvátország évek óta feltörekvő, megbízható desztináció, ahova évente félmilliót meghaladó magyar turista látogat. Magyarország ezáltal az első tíz küldő ország között szerepel.

A magyar utasok nagy része július-augusztust választja nyaralása időpontjának, ugyanakkor Balázs Zseljko szerint júniusban, szeptemberben és októberben is érdemes az adriai országokba látogatni. Ezt alátámasztandó, csoportos utazásaik szervezésénél főként az októberi hónapra koncentrálnak. Ajánlataik között szerepel például boszniai mandarinszedés is.

További részletek az interjúban hallhatók.

Hallgasson bennünket!

A Turizmus.com rádióműsora csütörtökönként hallható a Trend FM-en, 17.15-18.00 között.

Ismétlés szombat délutánonként, a 17:30-as híreket követően.

A műsort szerkeszti: Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR igazgatója (kenderesy.nadin@turizmus.com).

Kapcsolódó cikkek

Megunhatatlan Adria

2017. április 09.