Utazástervezőt is kínál a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 21. 12:34

A Wizz Air új utazástervező szolgáltatást kínál: a weboldalán működő keresőt, amely inspirációt nyújt azoknak, akik még nem döntötték el, melyik úti célt választanák következő utazásukhoz.

Az utazni vágyók izgalmas helyeket fedezhetnek fel, hiszen a rugalmas szűrők segítségével beállítható az utazás típusa, az indulás ideje és az út időtartama, a tervezett viteldíj és a kiindulási repülőtér egyaránt. Ezután az Utazástervező végignézi a WIZZ-hálózat több mint 550 útvonalát, majd a kívánt feltételeknek megfelelően változatos úti célokat ajánl fel.

Az utazási kategóriák között szerepelnek például városnéző kirándulások, téli sportok, kalandtúrák, romantikus utak, tengerparti pihenések vagy családi vakációk, de arra is rákereshetünk, hogy hol lehet olcsón sörözni egyet a haverokkal. De a szolgáltatással gleccsertúra Izlandon, borozgatás Bordeaux-ban, múzeumi hétvége Berlinben vagy februári napozás a Kanári-szigeteken szintén megtervezhető.

 

A Wizz Air új weboldala egy éve indult, és azóta folyamatosan bővül egyre újabb szolgáltatásokkal, mint például az új viteldíjkereső, az ingyenes online névkorrekció, a Viteldíjzárolás, amellyel az ügyfelek 48 órára rögzíthetik választott utazásuk viteldíját és a Rugalmas útitárs, amellyel a foglaláskor nem szükséges minden utas nevét megadni. A sort az Utazástervező folytatja, a Wizz Air ezáltal is szeretné fejleszteni és javítani a foglalási folyamatot.