Utazik a család sajtóreggeli és kötetbemutató

Forrás: turizmus.com

 2017. június 29. 13:13

Csapody Kinga gyerekmese útikönyvei az ország népszerű régióiba kalauzolják a családos olvasót. A sorozatot, melynek legújabb kötetei az Irány Eger! és az Irány a Velencei-tó, a kiadványok megálmodójával és támogatójával, a KidsOasis-szal közös sajtóreggeli keretében mutatták be.

„Messze vagyunk még? Mikor érünk már oda?” – ki ne hallotta volna ezeket a kérdéseket az autóban, amikor a család hosszabb útra indult…

Csapody Kinga mese-útikönyvei is valahogy így születtek, mert ha összegyűjtjük, mi mindent lehet majd a nyaraláson csinálni, akkor igazán nagy kalandok várnak ránk.

 

Az Utazik a család-sorozat 3 kötetében a Balatonhoz, Eger térségébe és a Velencei-tó környékére látogat el Tódor, Tilda, Zsuzska, Teó, Rozi, és persze Tóbiás, a kutya és Nasi, a macska. A könyvek segítségével nem kell innen-onnan összeszedett katalógusokból vagy több éves cikkekből tájékozódni az elérhető programokról, legyen az a balatonedericsi Afrika Múzeum, noszvaji hagyományos szilvalekvár, vagy a repcevirágzás a Velencei-tavon, hanem elég csak a családot követni, vagy a kötet végén a tippekből kiválasztani a kedvenceket.

A KidsOasis az utazni készülő, az éppen utazó és tartalmas programokra vágyó családokat szólítja meg, egyedülálló szereplő a magyar turizmuspiacon, elkötelezett a családok, nagycsaládok, a többgenerációs utazások és a családbarát szemlélet mellett.

A családbarát turizmus szemlélet elterjesztése mellett ők alkották meg és működtetik a KidsOasis- minősített családbarát szálláshelyek védjegyet, amelyet jelenleg 12 szálláshely viselhet büszkén. Honlapuk nemcsak a minősített családbarát szálláshelyek foglalóportálja, hanem online utazási magazinuk felülete is egyben.

A mese útikönyv sorozat megálmodásával egy hiánypótló sorozatot indítottak útjára.