Utazzunk biztosra!

Forrás: turizmus.com

 2018. október 01. 15:00

Sokszor a legalaposabb tervezés sem garancia arra, hogy egy váratlan esemény ne zavarja meg a régóta tervezett egzotikus álomutat, külföldi pihenést, vagy éppen munkát.

Családi, baráti városnéző utakhoz, extrém sportokhoz vagy akár több hónapos külföldi tartózkodáshoz ezért mindenképp ajánlja ügyfeleinek az Allianz utasbiztosítások platinacsomagjait, mivel ezek számtalan esetre védelmet nyújtanak. Az Allianz megbízható biztosítói és asszisztencia háttere garantálja, hogy ügyfelei önfeledten élvezhessék a külföldi utat vagy tartózkodást!

 

Biztosítás minden alkalomra

Ha ügyfelei 1-2 hetes külföldi útra indulnak családdal vagy barátokkal, akkor az Allianz Útitárs utasbiztosítás a legjobb választás. Amennyiben a külföldi tartózkodás több hónapig tart, de egy éven belül véget ér ajánlja az Allianz Útitárs XL utasbiztosítást! Gyakran utazóknak a legideálisabb választás az Allianz Útitárs Bérlet utasbiztosítás, mely akár egy évre is megköthető. A nem mindennapi sportokhoz - például pályán kívüli síelés,hegymászás, rafting, búvárkodás, ejtőernyőzés - az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítás a legjobb választás.

 

Összeghatár nélküli térítések, 24 órás telefonszolgálat

Az Allianz utasbiztosítások platina csomagjaival a világ bármely pontján biztonságban érezhetik magukat az ügyfelei, hiszen limit nélküli fedezet nyújtanak a baleset vagy betegség miatti sürgősségi ellátásra, valamint hazaszállításra. A platina csomagok továbbá speciális szolgáltatásokat is tartalmaznak, mint például a természeti katasztrófa miatti idő előtt hazautazás. Ezen kívül a 24 órás telefonszolgálatnak köszönhetően a magyar nyelvű segítség a világ bármely pontjáról és órájában elérhető ügyfelei számára.

(X)

Kapcsolódó cikkek