Utazzunk biztosra!

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 12. 16:04

Sokszor a legalaposabb tervezés sem garancia arra, hogy egy váratlan esemény ne zavarja meg a régóta tervezett álomutat, külföldi pihenést vagy éppen munkát.

Családi nyaralásokhoz, baráti városnéző utakhoz, extrém sportokhoz, sportversenyekhez vagy akár több hónapos külföldi tartózkodásokhoz ajánlja ügyfeleinek az Allianz utasbiztosítások platina csomagjait, mivel ezek számtalan esetre védelmet nyújtanak. Az Allianz megbízható biztosítói és asszisztencia-háttere garantálja, hogy ügyfelei külföldi utazását, tartózkodását önfeledten élvezhessék, vagy felkészülhessenek az utazás előtti váratlan helyzetekre!

Fotó: Shutterstock

Kedvezményes díj
Az Allianz Útitárs utasbiztosítás már napi 220 forinttól köthető. A biztosítási összegek változása nélkül a gyermekek részére 50 százalék, a csoportok részére további 10 százalék díjkedvezmény érhető el.

Fotó: Shutterstock

Összeghatár nélküli térítés, 24 órás telefonszolgálat
Az Allianz utasbiztosítások platina csomagjaival a világ bármely pontján biztonságban érezhetik magukat az ügyfelei, hiszen – néhány kivételtől eltekintve – limit nélküli fedezet nyújtanak a baleset vagy betegség miatti sürgősségi ellátásra és hazaszállításra. Ezenkívül a 24 órás telefonszolgálatnak köszönhetően a magyar nyelvű segítség a világ bármely pontjáról és órájában elérhető ügyfelei számára. (X)

Kapcsolódó cikkek

Védelem váratlan helyzetekben

2019. szeptember 04.

Gondtalan kikapcsolódás

2019. augusztus 29.