Útjára indul a KLM Dreamlinere

Forrás: turizmus.com

 2015. november 04. 14:58

November 22-én a KLM három bemutatkozó járatot indít Amszterdamból az új Boing 787-es repülőgépeken. A különleges utazás alatt a vendégek felfedezhetik az új gép technológiai innovációit és új enteriőrjét.

A Dreamliner bemutatkozó járatain az utasok repülés új élményével ismerkedhetnek meg. A járatokon a repülőgépé a főszerep. A vendégek először találkozhatnak a gép jellegzetességeivel, a technológiai fejlesztésekkel, valamint a gasztronómiai újdonságokkal, amit személyesen Jacob Jan Boerma holland sztárszakács készít a vendégeknek.

 

A gasztronómiai kínálat nem csak a bemutatkozó járatokon lesz egyedi, hiszen a World Business Class utasai egy éven át a vezető holland séf,Boerma ételkülönlegességeit kóstolhatják az Amszterdamból induló járatokon.

A KLM első új repülőgépe Seattle-ből érkezik November 14-én reggel az amszterdami Schiphol repülőtérre. Ékezéskor a KLM egy utolsó ellenőrzést végez repülőgépen, mielőtt az felszállna első bemutatkozó járatára. Ez az első Dreamliner a 21 repülőgép közül, ami az idei év folyamán érkezik. Minden egyes repülőgépet Hollandia legismertebb exportcikkéről, egy-egy virágról neveznek majd el.