Útjára indul az UTAZÁS applikáció

Forrás: turizmus.com

 2023. május 15. 11:20

A Z(s)EPPELIN Utazási Iroda útjára indította az UTAZÁS néven futó mobilapplikációját. Magyarországon az első utazásszervező, akik erre az új útra is rálépnek és izgatottan dolgoznak azon, hogy minél több lehetőséggel ki tudják szolgálni a felhasználókat.

Miért éppen UTAZÁS, hogyhogy nem Z(s)EPPELIN?

Az UTAZÁS applikációban jelenleg a Z(s)EPPELIN Programok olvashatók és foglalhatók. Azonban ez nem azt jelenti, hogy a későbbiekben is csak ezek az utazások lesznek rajta elérhetők. Szeretnénk egy nagyon színes palettát felvonultatni, hogy tényleg mindenki megtalálja a számára legideálisabb utazást.


Miért jó az UTAZÁS app?

Amikor a Covid hatással lett az egész világgazdaságra, akkor az utazási irodák is nagyon nehéz helyzetbe kerültek. Azóta a 136 oldalas, nagy sikernek örvendő kiadványunk – amely évente kétszer megjelent – lecsökkent egy 24 oldalas, lényegre törő prospektusra, amelyben a programjaink részletes leírása már nem szerepel, csak az utazások napi szintű lebontása, részvételi díja és az indulási időpontok. Két év alatt megtapasztaltuk, hogy ez az információ is elengedő a legtöbb utazni vágyónak, hiszen végül úgyis mindenki a weboldalon olvassa át alaposan a kiválasztott utazás részleteit.

Az UTAZÁS applikációban egy nagyon egyszerűen kezelhető felületen bárki könnyen tud nézelődni, olvasgatni a programok leírásában, amennyiben rendelkezik wifivel vagy mobilinternettel. Tehát a vonaton, buszon, rendelőben, sorban állás közben is olvashatja a tematikusan csoportosított programokat, és ehhez nem kell a weboldal kicsit bonyolultabb és valamivel lassabb felületén böngésznie.

Nem utolsósorban pedig, akik az UTAZÁS applikáción keresztül foglalnak, azokat megilleti az aktuális extra kedvezményünk. Jelenleg ingyenes biztosítást adunk a lefoglalt utazáshoz azoknak, akik az appon keresztül foglalnak. (A kedvezmény részleteiről érdeklődjön a Z(s)EPPELIN Utazási Irodánál.)


Mi a cél?

Az UTAZÁS app 1.0 verziója még számtalan lehetőséget hordoz. Minden kezdet nehéz és hosszadalmas, de lelkesek vagyunk, és fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést és megújulást. Célunk egy nagyon felhasználóbarát felület, amelyet bármelyik korosztály könnyedén tud kezelni, de ennek ellenére minden hasznos funkciót szeretnénk elhelyezni az alkalmazásban, amely egy utazás keresésnél/foglalásnál hasznos lehet. A végső cél az, hogy app rendelkezzen egy széles körű adatbázissal, rengeteg úttal, úti céllal, ahol a felhasználó a teljes foglalását és fizetését végre tudja hajtani.

(X)