Üzlethelyiségekre hirdet pályázatot a Budapest Airport

Forrás: turizmus.com

 2017. március 21. 11:30

A Budapest Airport kiskereskedelmi egységek üzemeltetőinek érdeklődését várja hamarosan induló tendere kapcsán, amely a SkyCourt és a 2A Terminál szívében kínál üzlethelyiségeket, összesen mintegy 550 négyzetméteren.

A repülőtér kiskereskedelmi kínálatának további fejlesztése céljából több új ötéves szerződés megkötésére nyílik lehetőség a következő árucsoportok körében: magyar ajándéktárgyak és minőségi magyar élelmiszerek, divat és kiegészítők, óra-ékszer. A meghirdetett üzlethelyiségek egy része a SkyCourt terminálépületben található, mely egyben a legfontosabb kereskedelmi területe.

A pályázathoz kapcsolódó szándéknyilatkozatot (még nem a tender anyagokat) erre az e-mail címre várja a repülőtér üzemeltetője: retailtender@bud.hu

A szándéknyilatkozaton azt is fel kell tüntetni, hogy melyik kódszámú tenderre vonatkozik (lsd. az üzletek listáját és térképét ITT), ezek benyújtásának határideje 2017. április 3.

A teljes körű információt tartalmazó ajánlatkérés (tender) a beérkezett szándéknyilatkozatok vizsgálata után lesz meghirdetve.

A SkyCourt terminálépület egyben a repülőtér legfontosabb kereskedelmi területe

Fotó: bud.hu

Az elmúlt két évben kb. 23 százalékkal nőtt az utasforgalom és az előrejelzések szerint továbbra is a növekedés élvonalában maradunk, így most ideális alkalom nyílik egy új kiskereskedelmi partner számára, hogy csatlakozzon a repülőtéri kínálat jól jövedelmező szegmenseihez a SkyCourtban és a 2A Terminálon, közölte Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója.