Üzleti és hazai értékek a Sixt regionális konferenciáján

Forrás: turizmus.com

 2018. február 28. 16:21

Hosszú idő után először rendezte Magyarország a Sixt regionális szakmai konferenciáját, amin 9 országból összesen 35-en vettek részt.

A február végi rendezvényen főként ügyvezetők, operatív vezetők képviselték országukat, de jelen voltak sales és pénzügyi vezetők is. A Sixt vendéglátóként nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a meetingre érkezett külföldi vendégek minél többet megtudjanak a hungarikumokról és kis hazánkról.

A Sixt regionális meeting résztvevői

A konferenciát Dévai Gábor a Sixt Hungary ügyvezetője nyitotta meg. Ezt követően Marcus Melzer, európai operációért felelős vezető és Victoria Schlösser, Franchise manager beszéltek a Sixt globális helyzetéről. A leglényegesebb a tavalyi évben elért sikerek között, hogy a Sixt már 120 országban van jelen a világban. A legnagyobb fejlődés és növekedés az idei évben valószínűleg az Egyesült Államokban történik, ahol egyre több irodát nyit a cég.

A Sixt számára mindig is fontos volt, hogy ügyfélélményt nyújtson és ez a törekvés még hangsúlyosabbá vált az elmúlt időszakban. A folyamatosan növekvő elektromos és prémium autókból álló flottával, már akár 1 naptól 1 évig terjedő időtartamra tudnak megoldást nyújtani. A Sixt 1912-ben családi vállalkozásként indult, ami mára olyannyira kinőtte magát, hogy több kontinensen nyújt autóbérlési, limuzin és teherautó bérlési lehetőséget számtalan ügyfelének.

A 3 napos konferencia fő helyszínét a Balaton-part egyik legszebb kilátását kínáló négy csillagos wellness- és konferenciaszálloda, a Hotel Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok biztosította. A siófoki vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton található impozáns hotel nemzetközi színvonalon gondoskodott a vendégekről.

(X)