Vagyoni biztosítékot emelt a Sun & Fun Holidays

Forrás: turizmus.com

 2017. július 26. 20:25

A megnövekedett utasforgalomnak köszönhetően vagyoni biztosítékot emelt a charteres csomagokat programozó ​utazásszervező, így 2017 júliusá​tól már 800 millió Ft-ra​ biztosítja utasait a Colonnade Biztosító.

A vállalkozás​​ ​ez évi forgalma mintegy 50%-kal ​haladta meg a​ fennállásuk óta legsikeresebb,​ 2015-ös év ​hasonló időszakában elért ​eredményeit – áll az iroda szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A török riviéra mellett az iroda 4 görög szigetre, Bulgáriába, Észak-Ciprusra, Egyiptomba és Tunéziába induló járataik is jó telítettségi mutatókkal közlekednek

​A 2017-es év kifejezetten erős előfoglalási eredmények alapján a Sun & Fun Holidays már májusban két plusz járatlánccal (hétfő, péntek) bővít​ette járatainak számát a török riviérára, melyekkel együtt a főszezonban ​összesen ​heti 8 repülőgép közlekedik Antalyába a fővárosból és Debrecenből. A török riviéra mellett ​a 4 görög szigetre, Bulgári​ába, ​É​szak-​C​iprus​ra​​, Egyiptom​ba​ ​és Tunéziába induló ​járat​aik ​is jó telítettségi mutatókkal közlekednek.

Kapcsolódó cikkek