Valencia eldugott ékszerdobozába indított járatot a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2022. június 02. 17:03

Valencia eldugott ékszerdobozába, Castellón de la Plana városába indított szerdán járatot Budapestről a Wizz Air - adta hírül a Budapest Airport közösségi oldalán.

A járat mostantól hetente kétszer, szerdánként és vasárnaponként közlekedik a magyar főváros és a spanyol város között. A gép a Wizz Air honlapján elérhető menetrend szerint Budapestről vasárnap 17.40-kor indul és helyi idő szerint 20.35-kor érkezik meg Castellónba, a visszaúton 21.10-kor száll fel és 23.45-kor landol Budapesten. Szerdán reggel 6 órakor indul Budapestről és 8.55-kor érkezik a spanyol városba, vissza 10.05-kor száll fel és 12.40-kor landol Budapesten.

Castellón de la Plana nem vadonatúj desztináció a Wizz Air kínálatában, a diszkont-légitársaság korábban már repülte az úti célt. A földközi-tengeri kikötőváros Valenciától északra mintegy egyórás autóútra fekszik. Strandjai mellett természeti szépségei miatt kedvelt turistacélpont.

Castellón de la Plana

Fotó: Budapest Airport Facebook-oldala

Korábban beszámoltunk róla, hogy több korábbi, népszerű járat is visszatér a Wizz Air kínálatába júniustól budapesti indulással, a 12 úti célt és az indulási dátumokat ebben a cikkben ismertettük.