Változások, újdonságok az Agránál

Forrás: turizmus.com

 2015. április 02. 17:17

Az elmúlt időszakban jelentős változások történtek az Agra Kulturális Utazási Társaságnál, két tapasztalt kollégával tovább erősödött a stáb, megújult az arculat és több újdonság is található az idei gazdag árualapban.

Mikola György, a Vista értékesítési igazgatója 9 év után váltott és cégvezetőként az Agránál folytatja szakmai munkáját, az irányításával zajlanak a technikai és kommunikációs fejlesztések. A másik új kolléga, Száler Kata a Moreából érkezett senior utazásszervezőnek, mosolyt és a sok éves utazásszervezői tapasztalatot vitt magával a Múzeum utcai irodába. Több informatikai fejlesztés is zajlik, ezekről folyamatosan be számolnak.

Megújult az arculat is, a 17 éves elefánt kicsit „leadott a súlyából" a logóban és a hátára vett egy Agra utazót. Friss arculattal és szerkesztésben jelent meg március közepén az új katalógus, és

megújul a weboldal is: júniusig véglegesedik az agra.hu új szerkezete és öltözéke. Április 10-ig még tart a Találkozzunk, beszélgessünk, utazzunk című előfoglalási időszak, melyben az utasok jelentős kedvezményekkel jelentkezhetnek a teljes katalógus portfólióra Tibettől Iránon át Nyugat-Kanadáig.

A 2015-2016-os új katalógus a 17 év alatt megszokott standard utak mellett (Peru, Burma,Tibet, Irán, Etiópia stb.) új desztinációkat is kínál. Új térség Kanada és az USA, ezen belül az Amerika szíve út,,  amin a jazz-blues kedvelőket kísérik végig Chicagótól New Orleansig. De ki lehetne még emelni a Nyugati –part nemzeti parkjait vagy Nyugat- Kanada legszebb vidékeit végig barangoló körutakat, Alaszkáról nem is beszéljvbe. Visszatér jövő év elején Ausztrália is, illetve az észak-vietnami Sapa régióval bővült az egyébként is rendkívül gazdag Ázsia portfólió. Latin-Amerikában a Húsvét-sziget- Patagónia az idei egyik legnépszerűbb úti cél, de sok érdekesség található még az irodánál Madagaszkártól a Szentföldig.

Minden kollégát szeretettel várnak egy kávéval a Palotanegyedben, a Múzeum utca 9-ben.