Várakozást felülmúlva teljesített a RED DAY, az utazók ünnepe

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 19. 18:13

A múlt szerdai RED DAY keretén belül egy nap alatt 200 millió forintos, rekordösszegű forgalmat közvetített az akciós utazások piacvezető szereplője, a maiUtazás.hu.

A maiUtazás.hu több mint 3500 utazási csomagot adott el múlt szerdán, a RED DAY-en, azaz az utazók ünnepén, amikor egy napon keresztül speciális árakon foglalhattak exkluzív belföldi és külföldi utakat az utazni vágyók. A forgalom 90%-a belföldi szállásadóknál landolt, akiknek jelentős részénél több mint száz csomagot vásároltak az akciós utakra vadászók. Ezzel a volumennel a RED DAY nagy mértékben hozzájárult a hazai szállodák őszi-téli kihasználtságának növeléséhez.

 

„A szállodák számára az ilyen kiemelt napokon a megjelenés kedvezményes árú jutalékért érhető el, fix költségek nélkül. A nagyszámú eladáson túl a RED DAY hatalmas marketingértékkel is bír, hiszen szinte az egész ország megmozdul ezen a napon, hogy megtalálja a számára legkedvezőbb utazási csomagot. Ilyenkor egyetlen nap alatt 150 000 látogató érkezik a weboldalunkra, ami egy átlagos szálloda éves weboldal-látogatottságával egyenlő." – mondta Szennay Tamás, a maiUtazás.hu weboldal menedzsere.

Egy évben három hasonló volumenű akciós napot szervez a maiUtazás.hu. A tavaszi és őszi RED DAY-en kívül a november 24-i Black Friday jelent nagy lehetőséget a szállodák számára, mivel ezen a napon a maiUtazás.hu a karácsonyi akciókkal a jövő év első felére szóló csomagokat értékesíti.

(x)