Városkalauz a Facebookkal

Forrás: turizmus.com

 2017. március 08. 10:50

Megjelent a Facebook új mobilapplikáción elérhető szolgáltatása a City Guide (Városkalauz), mely csokorba gyűjti az utazással kapcsolatos tartalmakat.

A City Guide-ot a Facebook applikáción belüli szolgáltatásoknál lehet megtalálni, úgy mint az Időjárás, a Sport vagy a Csoportok esetében  – számol be róla a Tnozz. A kezdőfelületén potenciális városok közül szemezhet a felhasználó. A választásban segítséget nyújthat, hogy feltünteti, mely ismerőseink jártak már ott.

 

London főoldala a City Guide-on belül

Fotó: Taste Hungary

Az adott városon belül számos programlehetőséget, látnivalót, éttermet vagy hotelt javasol a szolgáltatás, s azt is egytől egyik megtudhatjuk, mely ismerőseink jártak ezeken a helyeken, sőt az ezekkel kapcsolatos posztjaikat is láthatjuk. Ugyanakkor nem csak az ismerőseinken keresztül tesz javaslatot a Facebook: felsorolja a lakók áltat kedvelt helyeket és a legnépszerűbb attrakciókat is.

Ismerőseink kapcsolódó posztjait is megmutatja.

Fotó: Taste Hungary

Azoknál a szolgáltatóknál, melyek Facebook-oldalán eddig is elérhető volt a „Foglalás most”-gomb, ez megjelenik a City Guide-on belül is, így még egyszerűbb tervezést biztosít a felhasználónak.