Varsóba, Algheróba és Burgaszba indít új járatokat Budapestről a Ryanair

Forrás: turizmus.com

 2022. március 16. 09:53

A ír fapados már hosszabb távon sem számol az ukrajnai járatainak újraindításával, az ottani kapacitásait újraosztja a hálózatában, ennek eredményeként három új járatot is indít Budapestről.

Korábban megírtuk, hogy Stockholm, Bournemouth, Köln, Krakkó, Kaunas, Riga, Shannon és Torino is szerepel a március végén kezdődő nyári menetrendben a Ryanair budapesti járatai között.

Az Ukrajnában zajló háborús konfliktust elhúzódásával a Ryanar múlt héten belekezdett egy nagyobb újratervezésbe. (A törölt útvonalai között van a Budapest és Kijev, Lviv, valamint Odessza közötti összeköttetés is.) Az ukrajnai járatokról kiesett kapacitás kapcsán végrehajtott újratervezés részeként az ír fapados három új útvonalat indít Budapestről: Algheróba, Burgaszba és Varsóba – vette észre az Airportal.

A szardíniai Algheróba március végétől indít Budapestről járatot a Ryanair

Fotó: 123rf.com

A szardíniai Alghero március 29-től heti két járattal (kedd és szombat), Varsó-Modlin repülőtere pedig május 1-től heti négy alkalommal (hétfő, szerda, csütörtök, vasárnap) lesz elérhető. Ehhez jön hozzá a bolgár tengerparton fekvő Burgasz, ahova április 11-től hetente két járattal (hétfő és péntek) repül majd Budapestről az ír légitársaság.