Vas Tour: tervek befagyasztva

Forrás: turizmus.com

 2019. július 23. 12:03

Úgy tűnik, egy időre jegelte a magyar piacon való megjelenést a balkáni hátterű tour operator.

Néhány hónappal ezelőtt beszámoltunk róla, hogy új utazásszervező tervezi a megjelenést a magyar piacon. A Vas Tour magyarországi képviselője, Emrah Seyit akkor arról tájékoztatta lapunkat, hogy a társaság az idén egy saját fejlesztésű online foglalási motorral, 2020-ban pedig utazásszervezőként debütál nálunk.

 

Azóta nem igazán lehetett hallani az utazási irodáról, a Kormányhivatal utazási vállalkozókat nyilvántartó listáján sem utazásszervezőként, sem -közvetítőként nem szerepelnek. Legutóbb pedig a közösségi médiában azt lehetett olvasni, hogy kilenc Budapesten eltöltött év után Emrah Seyit elhagyta Magyarországot.

A szakember kérésünkre megerősítette, hogy Törökországban folytatja pályafutását. A Vas Tourral kapcsolatban nem kívánt tájékoztatást adni, de azt megtudtuk, hogy jelenleg nem működik a budapesti iroda.

Korábban megírtuk, hogy a Vas Tour fiókirodáin keresztül jelen van Ausztriában, Albániában, Macedóniában, Koszovóban és Mexikóban. A vállalatcsoport egy ötcsillagos hotellel (Premium Beach Hotel) is rendelkezik az albán tengerparton Durres közelében.

Pár hónapja még azt tervezték, hogy Budapestről 2020-ban belevágnak a kiutaztatásba, Antalyára heti több charterjáratot terveztek indítani, Albániába pedig block-seatet vásároltak volna.