Vasárnap mellett szombaton is Anubis charter Hurghadára

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 26. 11:07

Növeli hurghadai charterjáratainak számát az Anubis Travel. Az utazásszervező a nagy érdeklődésre való tekintettel meglévő vasárnapi járata mellett, szeptember 24-től szombatonként is indít charterjáratot Budapestről az egyiptomi Hurghadára, a Travel Service üzemeltetésében.

A vasárnapi járat eddig végig 100 százalékos telítettséggel közlekedett, ez főleg az iroda kedvező ajánlatainak, a széles programválasztéknak, valamint a nagyszámú érdeklődésnek volt köszönhető.

Az előrejelzések alapján ez a tendencia tovább folytatódik az őszi időszakban is. Az őszi kínálatban hurghadai üdülőprogramok mellett továbbra is szerepel Sharm El Sheikh-i üdülés, tabai üdülés, kairói hétvége, kairóval és/vagy luxorral kombinált hurghadai üdülés, valamint nílusi hajóút is.

Természetesen nem szabad megfeledkeznünk a szeptemberben induló aqabai charterjáratukról sem, amelynél aqabai és holt-tengeri üdülések illetve az Aqaba+Holt-tenger kombinált program, jordániai körutazás is foglalható árulta el lapunknak Ahmed Bahgat, az Anubis Travel ügyvezetője.

A Vörös-tenger mossa Hurghada és Aqaba parjtjait is, melynek hőmérséklete ősszel is nagyon kellemes, 24-26 fok között mozog, míg a levegő ebben az időszakban 30-35 fok körüli, így ideális választás az ősszel üdülni vágyóknak. (x)