Védelem váratlan helyzetekben

Forrás: turizmus.com

 2019. május 13. 08:10

Itt a tavasz, és hamarosan indul a nyári üdülőszezon is! Ha ügyfelei már tervezik nyaralásukat, akkor utazási csomagjai mellé ajánlja a világszinten elismert, megbízható biztosítói és asszisztencia háttérrel rendelkező Allianz utasbiztosításait és útlemondás biztosításait!
Az Allianz Útitárs utasbiztosítás platina csomagja széles körű védelmet nyújt ügyfeleinek, kiegészítő útlemondás biztosítás választásával pedig akkor is, ha váratlan esemény miatt le kell mondani vagy módosítani szükséges az utazás időpontját.

 

Biztosítás minden alkalomra
Ha ügyfelei a tengerpartra vágynak, vagy éppen városnézéshez, rokonlátogatáshoz vagy szabadidős sportoláshoz támad kedvük, akkor a külföldi útjuk mellé az Allianz Útitárs utasbiztosítás a legjobb választás. Több hónapos, de egy éven belüli külföldi tartózkodás esetén ajánlja az Allianz Útitárs XL utasbiztosítást, amely fizikai munkavégzéshez vagy tanuláshoz is megfelelő védelmet nyújt. Gyakran utazóknak javasolja az Allianz Útitárs Bérlet utasbiztosítást, amely egy évre is megköthető, és kiutazásonként 30 napra érvényes.

A nem mindennapi sportokhoz és helyzetekhez – például sportverseny, edzőtábor, hegymászás, rafting, búvárkodás, ejtőernyőzés – az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítás a legjobb választás.

 

Kedvezményes kötés, gyerek és csoportos kedvezmények
Az Allianz Útitárs utasbiztosítás már napi 330 forinttól köthető, valamint a biztosítási összegek változása nélkül a védelem gyermekek részére 50 százalékos, míg csoportok részére további 10 százalékos kedvezménnyel érhető el.

Allianz. Társ az élet útján.
Ha Ön is szeretne az Allianz partnere lenni, további információért írjon az utasbiztositas@allianz.hu címre!

(X)

Kapcsolódó cikkek

Gondtalan kikapcsolódás

2019. március 02.