Védelem váratlan helyzetekben

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 04. 15:13

Ügyfelei felhőtlen pihenésre vágynak? Utazási csomagjai mellé kínálja a világszinten elismert, megbízható biztosítói és asszisztencia háttérrel rendelkező Allianz biztosításait!

Az utasbiztosítások platina csomagjai a lehető legszélesebb körű védelmet nyújtják, kiegészítő útlemondás biztosítás választásával a váratlan esemény miatt sem kell aggódni. Ezen felül pedig – ha az ügyfél legalább három nap tartamú biztosítást köt – további 1 nap ingyen utasbiztosítás vehető igénybe, ha például járatkésés, közlekedési baleset vagy légtérzárlat akadályozza a hazajutást.

Fotó: Shutterstock

Biztonság és limit nélküli fedezet

Az Allianz utasbiztosítások platina csomagjai limit nélküli fedezet nyújtanak a baleset vagy betegség miatti sürgősségi ellátásra, mentésre, valamint hazaszállításra is, míg a speciális szolgáltatások vulkánkitörés, cunami vagy hurrikán miatti idő előtt hazautazás esetén is védelmet nyújtanak. A 24 órás telefonszolgálatnak köszönhetően a magyar nyelvű segítség a világ bármely pontjáról a nap 24 órájában elérhető.

Fotó: Shutterstock

 

Kedvezményes díj

Az Allianz Útitárs utasbiztosítás már napi 220 forinttól köthető. A biztosítási összegek változása nélkül a gyermekek részére 50 százalék, a csoportok részére pedig további 10 százalék díjkedvezmény érhető el. (X)

Kapcsolódó cikkek

Gondtalan kikapcsolódás

2019. augusztus 29.