Vegaburgertől epres sajttortáig a MÁV-járatokon

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 27. 14:53

Szeptember utolsó hétvégéjétől a Dacia nemzetközi gyorsvonatban és a Transilvania EuroCity vonatban is közlekedik étkezőkocsi – tudatta szerkesztőségünkkel a MÁV-START.

A nyári menetrendi időszakban a Balaton expresszvonatokon közlekedtetett étkezőkocsik kedvező fogadtatása nyomán, a MÁV-START szeptemberben – több lépcsőben – a nemzetközi forgalomban is bővítette a szolgáltatást. A hónap végére valamennyi bécsi EuroCity és gyorsvonat, valamint a brassói Corona InterCity is étkezőkocsival jár.

A Bukarest–Budapest–Bécs viszonylatú Dacia gyorsvonatban a Budapest és Bécs közötti szakaszon, valamint a Bécs–Budapest–Kolozsvár útvonalú Transilvania EC-ben a teljes viszonylaton közlekedik étkezőkocsi szeptember 29-étől, illetve a visszaúton szeptember 30-ától.

A hónap végére valamennyi bécsi EuroCity és gyorsvonat, valamint a brassói Corona InterCity is étkezőkocsival jár

Fotó: mavcsoport.hu

Ezeknek a vonatoknak az étkezőkocsijában a többi bécsi EuroCity-jével megegyező összetételű és árú kínálattal várja utasait a MÁV-START. Az ételek között megtalálhatók hagyományos magyaros fogások (pl. marhapörkölt, gulyásleves), valamint streetfood jellegű ételek (pl. hamburger, BBQ szendvics, hotdog) is.

Az italkínálatban a csapolt sör mellett minőségi borok és röviditalok, valamint 100 százalékos gyümölcslevek is szerepelnek.

Az étkezőkocsik étlapja ITT érhető el.

Kapcsolódó cikkek