Véget ért az IBUSZ országos ománi roadshow-ja

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 19. 11:39

Szeptember 15-én nagyszabású rendezvénnyel ért véget az IBUSZ Omán – Salalah-i első és közvetlen charterjáratának országjáró roadshowja

A karaván utolsó állomásának Budapesten a Rubin Hotel adott otthont, ahová nemcsak fővárosból, hanem az ország számos pontjáról érkeztek a kollégák.

Az öt helyszínen összesen 250 fő hallgatta meg személyesen Balogh Csaba turisztikai főosztályvezető személyes látogatásai alatt szerzett tapasztalatait. Részletesen bemutatásra került a célterület, az utazásszervező által értékesített hotelek és fakultatív kirándulások, illetve minden olyan információ, ami az értékesítés elengedhetetlen részét képezi.

Az ország számos pontjáról érkeztek kollégák a roadshow záró eseményére

Fotó: IBUSZ

Az IBUSZ mindig is nagy hangsúlyt fektetett az oktatásra saját és viszonteladói hálózatában is, ezért az új célterület bevezetésénél is fontosnak tartották, hogy az értékesítési hálózat felkészülten, minden információval támogatva kezdje meg az utazóközönség kiszolgálását. Ahogy haladtak állomásról állomásra, egyre nőtt a foglalási kedv és a befoglalt utasok száma. Jelenleg a charterlánc teljes szezonra vetített töltése meghaladja a 25 százalékot, amely minden várakozásukat felülmúlja, és nagy sikernek könyvelnek el.

Természetesen gondoltak azokra a kollégákra is, akik nem tudtak személyesen jelen lenni a rendezvényeken:  számukra 35 oldalas, minden részletre kiterjedő értékesítési segédletet készítettek.

A rendezvénysorozat végén több ajándékcsomag mellett kisorsoltak egy Salalah-i nyaralást 2 fő részére. A nyertes, Huszár-Nagy Ildikó, a Centrum Travel értékesítője nagy örömmel vette át a fődíjat Kovács Péter partnerkapcsolati vezetőtől.

Huszár-Nagy Ildikó és Kovács Péter

Fotó: IBUSZ

 

(X)