Vezetéstechnika Sixt-módra

Forrás: turizmus.com

 2017. október 03. 19:18

A Sixt Rent a Car Kft. magyarországi csapata hagyományteremtő szándékkal egész napos programra invitálta kiemelt ügyfeleit és stratégiai partnereit a Drivingcamp vezetéstechnikai pályára, Zsámbékra.

A résztvevők kipróbálhatták vagy átélhették az autózás szinte összes válfaját a kis elektromos autótól kezdve a nagy teljesítményű sportautókig, terepjárókig. Játékos és szórakoztató módon megismerhették a Sixt flottájának autóit, továbbá változatos és biztonságos körülmények között, vezetéstechnikai tudásukat fejlesztve tesztelhették járműveink határait.

A reggelt Dévai Gábor, a cég ügyvezetője nyitotta meg és megköszönte a közel 30 résztvevőnek, hogy elfogadták a meghívást erre a különleges napra. Őt követte két kollégája, akik a SIXT aktuális flottáját és szolgáltatásait mutatták be, és eloszlattak néhány tévképzetet is a céges autóbérlésről.

A résztvevők 6 (iskolai) osztályba voltak beosztva és így tapasztalhatták meg a különböző vezetési technikákat, fortélyokat, járművek képességeit a rántópadon, a csúszós körpályán, időstresszes pályán, vagy akár off road körülmények között.

A rendezvény nagy sikert aratott és mindenki hasznos tapasztalatokkal gyarapíthatta vezetői képességét, köszönhetően a Sixt Rent a Car ötletes rendezvényének.

Az eseményről tekintse meg képgalériánkat ITT.