Vezető légügyi szakemberek tanácskoznak két napig Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2016. október 10. 17:06

Az Európai Bizottság, valamint az Airlines for Europe vezetői mellett Közép-Kelet-Európa legjelentősebb repülőtereinek vezetői, számos európai légitársaság szakemberei találkoznak október 11-én és 12-én Budapesten, a Continental Hotel Budapest szállodában.

Az idei légügyi szakkonferencia központi témája a legújabb, légi szektorral kapcsolatos trendek és legfrissebb iparági újítások bemutatása. A konferencia kiemelten foglalkozik az új Európai légügyi stratégiával, globális és közép-kelet-európai regionális légitársaságok és repülőterek fejlődési stratégiáinak és modelljeinek elemzésével, neves iparági szakemberek előadásában.

A konferencia alapvető célja, hogy az előadásokon, kerekasztal-beszélgetéseken és esettanulmányokon keresztül iránymutató és hasznos témákat kínáljon és mutasson be a résztvevő szakembereknek, ill. üzleti kapcsolatépítési lehetőséget nyújtson a résztvevőknek, az előadóknak és a szponzoroknak, ill. a média szakembereinek egyaránt.

 

A konferencia neves szakelőadói között szerepel a Müncheni Repülőtér és a Litván Repülőterek vezérigazgatója, valamint a Bécsi Repülőtér földi kiszolgálási vezetője, az International Air Transport Association (IATA) és a Lufthansa regionális vezetője; az Airlines for Europe Association igazgatója; a  Paxport, a Travelport (GDS) és a Hungarocontrol ATM igazgatója is.

A közép-kelet-európai régió továbbra is az egyik legdinamikusabban fejlődő régió Európában. A légiközlekedési iparban tapasztalható gyors növekedés a nyugat-európai országokban tapasztalható trendet követi. Az utóbbi évek erős iparosítása és az alacsony olajárak nagy hajtóerőt jelentenek a légiközlekedési ágazatnak, mind az üzleti, mind a szabadidős célú utazások területén. A szervezők célja, hogy a konferencia hosszú távon a térség iparági vezetőinek olyan üzleti fóruma legyen, ahol a kapcsolatépítési lehetőségen kívül jelentős szerep jut a hasznos esettanulmányok és „best practice"-ek bemutatásának is.