ViaSale Travel az Utazás 2015 kiállításon

Forrás: turizmus.com

 2015. február 24. 07:59

A ViaSale Travel Utazási Iroda TENERIFE/KANÁRI SZIGETEK NYÁR 2015 katalógusával jelentkezik az idei Utazás kiállításon.

A tenerifei nyaralási csomagok, a hét végén megnyíló Utazás kiállításon már elérhetőek lesznek a nagyközönség, valamint a szakma számára is.

Ezen kiadványt nem csak az utazóközönségnek szánjuk, szeretnénk ha eljutna minden jelenlegi és jövőbeni Partnerünkhöz az előrelépés, melyet az elmúlt évben elértünk. Igyekeztünk alkalmazkodni a piaci igényekhez, így ebben az évben a ViaSale Travel bővítette kínálatát a komplett egyéni ajánlatok mellett számos csoportos szervezést igénylő utaztatási formával.

Az idei Utazás Kiállításra ismét elhozzuk Tenerifét és egy szeletke Gran Canariát. A közel 20 különböző színvonalú szállodát felvonultató egyéni nyaralási ajánlatainkon kívül az esküvőszervezésről, edzőtáborozásról, golfról, incentive utazásszervezésről is részletesen beszámoló katalógusunk, az újdonságként szolgáló Tenerife – Gran Canaria All Inclusive körút mellett, további meglepetéseket is tartalmaz.

A tavalyi találkozásunk óta eltelt időszakban minden munkatársunk folyamatosan azon dolgozott, és dolgozik jelenleg is, hogy a Tenerifén egyedülálló magyar nyelvű képviseletünk minden jelenlegi és jövőbeni Partnerünknek és Utasainknak a legmagasabb szintű, minőségi szolgáltatást biztosítsa. Helyismeretünk, felkészültségünk, valamint a sikerhez elengedhetetlen szakmai alázatunk a garancia arra, hogy a Kanári szigetekre látogató Utasok nálunk vannak a legjobb kezekben.


A kiállításon való részvételünk célja, hogy a ViaSale Travel Utazási Iroda a Tenerifei Turisztikai Szövetség támogatásával tovább népszerűsítse Tenerifét, a Kanári szigeteket, és szeretnénk megragadni minden együttműködési lehetőséget, hogy egyre több Utas és Partner ismerhesse meg az Európához oly közel található Földi Paradicsomot.

Sok szeretettel várunk Benneteket az A pavilon 106A számú standján, hogy egyeztessünk egy esetleges jövőbeni együttműködésről, annak formáiról, valamint, hogy minden kérdésre személyesen válaszolhassunk.
Amennyiben nincs lehetőségetek eljönni a budapesti kiállításra, úgy természetesen várjuk megkereséseteket e-mailen, vagy telefonon.

ViaSale Travel S.L.

Raáb Szilvia, ügyvezető igazgató
tel: +34 630 056 451
e-mail: szilvia@tenerifeinfo.hu
Web: www.tenerifeinfo.hu

MI AZÉRT VÁLLALJUK A GARANCIÁT, AMIT A HELYSZÍNRŐL SZERVEZÜNK

VIASALE TRAVEL – A PROFESSZIONÁLIS PARTNER.

 

 

(x)