Hola Kanári-szigetek! – elindult a ViaSale Travel tanulmányútja

Forrás: turizmus.com

 2023. október 24. 16:39

A ViaSale Travel idei tanulmányútjának 24 fős csapata hétfőn indult el a Kanári-szigetekre, hogy megismerje Tenerife és Gran Canaria kínálatát. A két sziget számos látnivalója mellett strandolást, sok-sok hűsítő koktélt és hotellátogatásokat is tervez az utazásszervező.

„Az erős nyári szezon után szerveztük meg ezt a studyt, hogy azon partnereinknek is bemutassuk a szigetcsoport látványosságait, szállodáit, akik még nem jártak velünk Tenerifén és Gran Canarián” – mondta Raáb Szilvia, a ViaSale Travel ügyvezetője.

Tartalmas és mozgalmas hetet tervezett a Kanári-specialista a két szigetre. Mindkét desztináció bőséges szálláskínálata mellett számtalan élmény és program várja a résztvevőket.

A program során a partnerek képviselői, munkatársai alig három napot töltenek Tenerifén, majd Gran Canaria látnivalóit és árualapjának fontosabb szállodáit tekinthetik meg.

Az első éjszakát a Barcelo hotellánc egyik családi szállodájában, az Allegro Isorában töltik. A strandok és hűsítők mellett hotellátogatás is belefér majd a napba, de a fő attrakció a Teide és a sziget néhány kiemelt látványossága.

24 fős csapatot vitt tanulmányútra a Kanári-szigetekre a ViaSale Travel

Fotó: ViaSale Travel

Gran Canarián az első néhány éjszakát a Gloria Palace San Agustin hotelben töltik a résztvevők, ahol kiélvezhetik az all inclusive ellátást is. A szigeten töltött napokba belefér Mogán, Las Palmas és természetesen a maspalomasi homokdűnék meglátogatása is.

„A sűrű menetrendbe sok-sok élményt is terveztünk partnereinknek, mert szeretnénk túllépni a szokásos hotellátogatásokon. Tenerife és Gran Canaria legszebb nevezetességeit is megmutatjuk, hogy a viszonteladók is átérezzék, miért is rajonganak az utasok ezért a két desztinációért” – emelte ki Raáb Szilvia.

A ViaSale Travel bízik abban, hogy a rövidesen kezdődő előfoglalási szezonban a study touron részt vevő kollégák még nagyobb magabiztossággal és szeretettel ajánlják majd utasaiknak ezt a turisztikai szempontból igen vonzó szigetcsoportot.