VIP-kiszolgálást kínál a reptéren a ViaSale

Forrás: turizmus.com

 2019. április 11. 15:53

VIP szolgáltatással várja utasait a ViaSale Travel, a Kanári-szigetek specialistája a Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren.

Soron kívüli csomagfeladás, hostess-kíséret, Fast Track (gyors áthaladás) a biztonsági szolgálaton, Platinum Lounge használata a beszállásig (hideg ételekkel, alkoholos és alkoholmentes italokkal), kíséret a beszállókapuig – ez a minimum, amit elvárhatnak a VIP-szolgáltatást választó Kanári-szigeteki utasok. A „ViaSale VIP – Budapest Repülőtéri Szolgáltatást” választó utasokat névre szóló táblával várják a reptér bejáratánál, akiket hostessek kísérnek a repülőtéren az érkezéstől a beszállásig, a Gran Canaria-i (Ryanair) utasaikat pedig egészen a repülőgépig szállítják.

A ViaSale Travel 2019. áprilisától kötött szerződést a Celebi Ground Handling Hungary Kft-vel. Ennek keretében a magyar piacon először a ViaSale Travel nyújt folyamatosan elérhető VIP-szolgáltatást utasainak. „2019. április 30-ig minden visszaigazolt foglalással rendelkező vendégünk kedvezményes áron igényelheti utazásához, az új foglalásokhoz pedig 56 €/felnőtt és 28 €/gyermek áron kínáljuk” – mondta el Raáb Szilvia, a ViaSale Travel ügyvezetője. (X)

Néha nagy szükség van a VIP-szolgáltatásra

Fotó: turizmus.com