Virtuális bankkártya utazási irodáknak az Amadeustól

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 21. 16:02

Egyszerű és biztonságos használat, könnyebb adminisztráció, bevételnövelés és a legfőbb valuták mellett akár forintban vezetett számla. Csak néhány előny, ami az Amadeus B2B Wallet szolgáltatását jellemzi.

Már a magyar utazási irodák számára is elérhető az Amadeus B2B Wallet virtuálisbankkártya-szolgáltatása, mely teljesen új megvilágításba helyezi az utazási szolgáltatások fizetésének gyakorlatát. A virtuális bankkártyák olyan egyedi – többnyire egyszer használatos, limitált érvényességi idővel ellátott – bankkártyaszámok, melyek minden olyan esetben használhatóak, ahol nem szükséges a bankkártya fizikai jelenléte.

Az Amadeus B2B Wallet egyetlen egységes megoldást kínál az összes fizetési tranzakcióhoz, legyen szó BSP, diszkont-légitársasági, vagy szállodai tartalomról, bármely GDS-en keresztül, vagy attól függetlenül. Az egyedi kártyaszámoknak és limitált érvényességi időknek köszönhetően a bankkártyás visszaélések esélye szinte nullára csökkenthető. Az Amadeus B2B Wallet mögött a VISA és a MasterCard garanciája áll a szolgáltató estleges csődje esetén.

 

A biztonság mellett az utazási iroda a szolgáltatás használatával növelheti bevételeit is. Egyes fizetési tranzakció után pénzvisszatérítésre tehet szert, míg máskor a szolgáltató által alkalmazott kedvezőbb kártyadíjak miatt költségcsökkentésre nyílik lehetősége. Az Amadeus B2B Wallet használatával minden kifizetés egyszerűen és gyorsan beazonosítható, így az elszámolásra és összevezetésre fordítandó idő és költség is jelentősen csökkenthető.

A rendszer előfizetési és havidíj nélkül egyszerűen használható. A szerződéskötést és számlanyitást követően – mely a legfőbb valuták mellett forintban is történhet – az utazási iroda feltölti a számláját, aminek a terhére a jövőben virtuális kártyáit generálhatja. A virtuális kártya generálási folyamata teljesen integrált az Amadeus SellingPlatfromban, de lehetőség nyílik az Amadeus rendszeren kívüli használatra is a szolgáltatás saját weboldalán keresztül.

Az Amadeus B2B Wallet szolgáltatás minden olyan utazási iroda számára ajánlott, amely biztonságosan, egyszerűen és gyorsan szeretné intézni pénzügyeit mindamellett, hogy a többletbevételeknek köszönhetően nagyobb profitra is szert tesz.

Bővebb információ az Amadeus B2B Walletről: sales@hu.amadeus.com, +36 1 880 1100 (x)