Virtuális FAM trip a Hungexpo rendezvénystúdiójában

Forrás: turizmus.com

 2021. február 02. 13:02

Mintegy 80 európai és amerikai résztvevő számára sugárzott élőben streamelt FAM tripet a Hungexpo a B pavilonban kifejezetten virtuális rendezvényekre létesített stúdiójából.

Mivel a rendezvényszakma világszerte a pandémia egyik áldozatává vált és jelenleg utazni sem lehet úgy mint korábban, így az idénre tervezett, a Hungexpo megújulására és bővítésére fókuszáló FAM tripeket ezúttal virtuálisan, az online térben szervezték meg a rendezvényhelyszín  munkatársai, közösen a Dynamic Tourssal.

Az élőben streamelt adást múlt szerdán a Hungexpo B pavilonjában kifejezetten virtuális rendezvényekre létesített stúdióból sugározták – ez a bármilyen virtuális és hibrid megoldást biztosítani képes stúdió egyébként a továbbiakban külsős partnerek számára is rendelkezésre áll.

Mintegy 80 európai és amerikai  résztvevő jelentkezett be színvonalas ügynökségek, szövetségek és corporate rendezvényszervezők köréből.

A virtuális FAM trip házigazdái: Opitzer Ágnes és Csordás Tamás

Fotó: Hungexpo

A házigazdák részéről Opitzer Ágnes, a Hungexpo vendégrendezvény igazgatója és Csordás Tamás, a Dynamic Tours ügyvezetője felkonferálásával kezdődött Budapest mint MICE-desztináció bemutatása előre leforgatott bejátszásokkal, filmekkel színesítve, néhány hotel szereplése mellett.

A résztvevők számára kvízjátékkal és élő chat funkcióval tették még interaktívabbá az élményt. A kérdésekre a három legjobban válaszoló külföldi szakember budapesti hétvégét nyert a támogató szállodáktól – Corinthia Budapest,  Continental Hotel és a Párisi Udvar – 2022-ig felhasználható voucher formájában.