A hét videója: VR-mozizás az Air France fedélzetén

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 13. 09:46

Az Air France virtuális valóság headsettel felszerelt fedélzeti szórakoztató rendszert tesztelésébe kezdett, melynek köszönhetően az ügyfelek az utastértől elszeparálva, saját repülő mozitermükben élvezhetik kedvenc 2D-s és 3D-s filmjeiket, sorozataikat.
A francia légitársaság évek óta elkötelezett az innovatív fedélzeti megoldások nyújtása mellett. A filmnézés izgalmas megújításának érdekében ezúttal a SkyLights nevű startup céggel közösen dolgozta ki legújabb szolgáltatását, melynek bevezetése után virtuális valóság headseten keresztül nézhetik kedvenc filmjeiket az Air France utasai.

Elsőként a Párizs és Saint Martin között közlekedő repülőgépek utasai próbálhatják ki a fedélzeti szórakozás legújabb formáját. Az A340-es járatok businessosztályát választó ügyfelek részére augusztus 1-jétől 4 headsetet és mintegy 40 filmet és sorozatot kínál a légitársaság.

A videóra kattintva megnézheti a repülő mozitermet.

Az Air France szerint a tesztelési időszak alatt értékes tapasztalatot fognak szerezni az eredeti és innovatív megoldásokkal javított fedélzeti szolgáltatásokkal kapcsolatban. Az együttműködés kiváló lehetőség a SkyLimits nevű startup számára is, amely az Open Innovation részeként dolgozi a légitársasággal a szolgáltatásainak fejlesztésén.

A légitársaság rövidtávú tervei között szerepel a szolgáltatás más járatokra való kibővítése is, így a tesztidőszak után újabb útvonalakon is elérhető lesz a virtuális valósággal fűszerezett fedélzeti mozizás élménye.

Kapcsolódó cikkek

Joon jön a Boost helyett

2017. július 20.