Webáruházzal bővült a GYSEV megújult honlapja

Forrás: turizmus.com

 2017. május 22. 16:08

Új struktúrájú és a leggyakrabban keresett információkat a korábbinál jobban kiemelő webes felületén webáruházat is kínál utasainak 2017 májusától a GYSEV Zrt.

Az új honlapon a látogatók első kézből értesülhetnek a vonatforgalmat érintő legfontosabb változásokról, menetrendekről, illetve legfrissebb ajánlatokról, legyen szó az éppen soron következő szervezett utazásról, rendezvényről, vagy az egyre népszerűbb kombinált ajánlatokról.

A korábbi szerkezethez képest újdonság, hogy közvetlenül a főoldalról érhető el minden, belföldi és nemzetközi utazáshoz, kerékpárszállításhoz, aktuális ajánlathoz és a mindenkori szolgáltatásokhoz kapcsolódó információ. Megújult, dinamikus formában tekinthetők meg az állomásokhoz, pénztárakhoz kapcsolódó térképes elérhetőségi, nyitva tartási és menetrendi adatok, és itt is elérhetők az esetleges forgalmi korlátozások.

 

Fotó: GYSEV Zrt.

A honlap megújításával egy időben elkészült a webáruház, ahol az eddig csak a soproni Utascentrumban és a különféle rendezvényeken elérhető ajándéktárgyak, illetve kirándulóprogramok immár kényelmesen, otthonról is megvásárolhatók.

A fentiek mellett, ugyancsak kiemelt helyen szerepelnek a vállalatcsoportról szóló közérdekű információk, a karrierportál, emellett lehetőség van az utazáshoz kapcsolódó észrevételek elektronikus űrlap formájában történő benyújtására is.