Weboldalát és foglalási rendszerét is megújította a 30 éves Z(s)eppelin

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. március 28. 14:40

A Z(s)eppelinnél mi sem természetesebb, mint lépést tartani a technikai fejlődéssel. A termékkínálat frissítése mellett a háttérszolgáltatások terén is több fejlesztést hajtott végre az idén kerek jubileumot ünneplő utazási iroda. Zsebők Tamás ügyvezetőt újdonságaikról kérdeztük.

Az idén nemcsak új programokkal rukkoltak elő, hanem weboldaluk is friss arculatot és technikai tartalmakat kapott. Milyen új funkciók teszik kényelmesebbé a böngészést és a foglalást az új honlapon?

A kor kihívásaiknak megfelelően honlapunk februárra fiatalos külsőt öltött, színeiben és megjelenésében egyaránt megújult, emellett új tartalommal gazdagodott. Az egyéni preferenciáknak megfelelő utak megtalálását tematikus keresők segítik, a képgalériát minden terméknél bővítettük. Az egyes programoknál az általános információk mellett korábbi utasaink tapasztalatai is elolvashatók, a programok mindenki számára véleményezhetők. Élő, friss hőmérsékleti adatok és útvonaltérkép segíti az utazót a készülődésben.

Zsebők Tamás

Fotó: Z(s)eppelin

Weboldalunk a reszponzivitás tekintetében is jelentősen fejlődött. Mobilnézetben is nagyon könnyen használható, a foglalások egyszerűen végrehajthatók.

Szintén újdonság, hogy a rendszer feltünteti a vidéki csatlakozási helyszíneket, a több mint harminc hazai nagyváros közül gombnyomásra kiválaszthatjuk a számunkra ideális fel- és leszállási állomást. Szintén egyszerűen lefoglalható a várakozásmentes vecsési parkolás, valamint a kedvezményes budapesti szálláslehetőség, ezekben az esetekben az autóbusz közvetlenül a parkoló, illetve a szálloda előtt veszi fel és rakja le az utast.

A megújult weboldal már mobilon is nagyon könnyen használható

Fotó: Z(s)eppelin

Miként könnyíti meg az iroda és partnerek munkáját a háttérben szintén megújult foglalási rendszer?

A honlap fejlesztésével párhuzamosan korszerű foglalási rendszert fejlesztettünk, így a Travelmax rendszerén túlmenően már a Trevolution rendszeréből is kiszolgáljuk partnereiket. Az integrált rendszer egyszerűsíti a folyamatokat és csökkenti a hibázási lehetőséget. Utasaink és partnereink az automatikus frissítések révén már élvezhetik az új programok előnyét. Közvetítőink igényeihez alkalmazkodva természetesen az XML- és rövidesen API-kapcsolat lehetőségét is biztosítjuk.

Születésnapi nyereményjátékot is hirdetett az utazási iroda

Szeretnénk tovább erősíteni hazai partnerhálózatunkat. Javában zajlanak az országos road show-k, az előfoglalási időszak hajrája után igyekszünk körbejárni az országot és felvenni mintegy 830 partnerirodánkkal a kapcsolatot, hiszen továbbra is a személyes kapcsolatokban hiszünk.

(X)