Weco-Travel partnerparti a budai Várban

Szerző: Szántó Zoltán

Forrás: turizmus.com

 2020. január 27. 14:13

A napokban rendezte meg a KLM-Air France légitársasági csoporttal közös, hagyományos partnerpartiját a Weco-Travel.

A Magyar Nemzeti Galériában Horváth Balázs ügyvezető fogadta a vendégeket, aki elmondta, hogy a tavalyi évben tovább nőtt a társaság árbevétele, és meghaladta a tízmilliárd forintot.

Az egyéni utazók számára kínált repülőjegy-foglalás mellett a cég az üzleti utaztatásban is erős, mindkét célcsoport számára fontos új termékeket vezetnek be az idei év folyamán – hangsúlyozta Horváth Balázs. Mint megtudtuk, az idén kettős évfordulót ünnepel a társaság: jogelődje, a Chemol Travel 30 évvel ezelőtt jött létre, a tulajdonos- és névváltásra pedig éppen 15 évvel ezelőtt került sor.

Horváth Balázs, a Weco Travel ügyvezetője

Fotó: Weco Travel

A KLM-Air France képviseletében Gonda Éva key account manager köszöntötte a résztvevőket, majd beszámolt a légitársaságok környezetvédelemmel kapcsolatos aktuális lépéseiről, így az újrafelhasznált anyagokból készült fedélzeti szőnyegekről és a bioüzemanyagok felhasználásáról, majd felhívta a figyelmet a Blue Biz törzsutasprogram előnyeire.

Gonda Éva,a KLM-Air France csoport key account managere

Fotó: Weco-Travel

A bevezetőt követően a meghívottak kiscsoportos tárlatvezetésen ismerhették meg a Magyar Nemzeti Galéria gyűjteményeit, majd az est fogadással és ajándéksorsolással zárult a Bárkert Bistróban.