Wizz Air futóverseny Debrecenben

Forrás: turizmus.com

 2017. március 30. 17:01

A Wizz Air névadó szponzorként támogatja a Debrecen Airport Runt. A különleges futóversenyt a repülőtér futópályáján rendezik meg április 22-én.

A bejelentés megerősíti a Wizz Air elkötelezettségét az emberek mobilizálása és az aktív életmód népszerűsítése iránt. A légitársaság már több futórendezvényt támogat bázisvárosaiban Európa-szerte.

A Wizz Air Budapest Félmaraton, a Wizz Air Kijev Városi Maraton, a Wizz Air Kolozsvár Maraton, a Wizz Air Kassa Runway Run és a Wizz Air Szkopje Maraton mind rendkívüli népszerűségnek örvendenek a helyi amatőr és profi futók, valamint a városokba látogató futóturisták körében egyaránt.

 

Első debreceni járatának 2012-es indulása óta a Wizz Air folyamatosan bővítette debreceni hálózatát. 2015-ben a Wizz Air bázist nyitott Debrecenben, számos helyi munkahelyet teremtve a légitársaságnál és üzleti partnereinél, miközben még több magyar utas számára hozta el a megfizethető légi utazás lehetőségét. 2016-ban a Wizz Air 278 000 utast szállított debreceni útvonalain, több mint 200 helyi munkahelyet támogatva.

A Wizz Air debreceni hálózata jelenleg hat alacsony viteldíjas útvonalat számlál. Info: http://debrunwayrun.hu/