Debrecenből indít járatot Isztambulba a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2024. február 07. 15:56

A Wizz Air áprilistól közvetlen járatot indít Isztambulba Debrecenből.
A Wizz Air bejelentette, hogy április 14-től Debrecenből közvetlen járatot indít Isztambulba. Az új járatokra a jegyek a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül, már 13 490 forinttól elérhetőek.

Antalya mellett Isztambul a második török város, amely Debrecenből is közvetlenül elérhetővé válik a légitársasággal. Ezzel Magyarországról már négy útvonalon foglalhatóak járatok Törökországba.

Áprilistól már Debrecenből is eljuthatunk Isztambulba a Wizz Airrel

Fotó: 123rf.com

„A Wizz Air törökországi úti céljai eddig is népszerűek voltak a magyar utazók körében, emiatt nagyon örülünk, hogy hamarosan a debreceni utazóközönség számára is közvetlenül elérhetővé tehetjük Isztambult. A légitársaság elkötelezett a Magyarország és Törökország közötti kínálat fejlesztésében, ezért bízunk benne, hogy az új útvonallal tovább erősödhet a két ország gazdasági és turisztikai kapcsolata” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

„Isztambul az elmúlt években végzett felméréseink során Rómához hasonlóan kimagasló eredményeket ért el, így külön öröm számunkra, hogy az utasok által javasolt legnépszerűbb három desztinációból rövid időn belül kettőt is bejelenthetünk” – mondta Vincze Tamás, a Debrecen International Airport Kft. fejlesztési igazgatója.