Landolt az első Wizz Air-járat Abu-Dzabiban

Forrás: turizmus.com

 2020. július 02. 09:29

Július 1-jén megérkezett a Wizz Air első magyarországi menetrend szerinti járata az Abu-Dzabi nemzetközi repülőtérre.

Az első Budapest-Abu-Dzabi járat landolása az Egyesült Arab Emírségek fővárosában fontos fejezet a Wizz Air történetében, amelyet hamarosan Bukarestből, szeptembertől pedig Szófiából, Katowicéből és Kolozsvárról induló járatok követnek.

Abu-Dzabi az arab kultúra egyik fővárosa, olyan látnivalókkal, mint a Nagymecset, amely az egyik legmonumentálisabb vallási épület a világon, vagy az Emirates Palace szállodakomplexum, amely tökéletes iskolapéldája az arab hagyományok és korunk találkozásának. A gasztronómia rajongóit hangulatos éttermek várják, vagy éppen egy jó frissítő a Corniche promenádon.

Elindult az első járat

Fotó: Wizz Air

A Wizz Air fokozott egészségügyi óvintézkedésekkel védi utasait és személyzetét. Az utasok a fedélzetre lépés pillanatában fertőtlenítő törlőkendőt kapnak, amennyiben az utasok száma engedi, a személyzet az utasokat távol ülteti egymástól, ezzel is minimalizálva a fizikai érintkezés lehetőségét.

„Elkötelezettek vagyunk, hogy bővítsük a légitársaság Egyesült Arab Emírségek fővárosába irányuló hálózatát" – mondta el George Michalopoulos, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója.

A WIZZ AIR ÚTVONALAI ABU-DZABIBÓL

  • Budapest – heti kétszer
  • Bukarest – heti kétszer
  • Kolozsvár – heti kétszer (szeptembertől)
  • Katowice – heti kétszer (szeptembertől)
  • Szófia – heti kétszer (szeptembertől)