Brüsszel fő repülőterére indít járatot a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2024. június 17. 13:09

A Wizz Air 2024. június 17-én, hétfőn elindítja közvetlen járatait a Zaventemben található brüsszeli repülőtérre. Belgium fővárosának fő repülőterére hétfőtől péntekig repülhetnek az utazni vágyók, emellett pedig a Charleroi repülőtér is elérhető marad a légitársaság kínálatában.

Az új repülőtér használatba vétele jelentősen megkönnyíti a Brüsszelbe történő utazást, hiszen az utasoknak eddig kizárólag a Brüsszeltől 46 kilométerre található Charleroi repülőtéren keresztül volt lehetőségük eljutni a belga fővárosba. A Brüsszeli repülőtér sokkal közelebb, mindössze 12 kilométerre található a város szívétől.

A Zaventemben található repülőtér Brüsszel fő légikikötője

Fotó: 123rf.com

„Az idei második félévben 34 százalékkal több hely érhető el a magyar és a belga főváros között, de a Wizz Air kínálata ennél nagyobb mértékben, 73 százalékkal bővül ezen a viszonylaton az előző év azonos időszakához képest, ami kiemelkedő. Bízunk benne, hogy a magyar EU-elnökség után is megmarad a bőséges kínálat, biztosítva a két főváros között közlekedő utasoknak a több utazási lehetőséget, versenyképes jegyárakat és a turizmus fellendülését a két ország között” – mondta Ritter Máté, a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője.