Újabb szurkolói gépet indít a foci-Eb-re a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2024. február 02. 10:43

A Wizz Air bejelentette, hogy további járatokat tett elérhetővé a magyar futballválogatott szurkolói számára a labdarúgó Európa-bajnokság Kölnben megrendezett mérkőzésére.

A június 15-én Budapestről Kölnbe tartó különjárat népszerűsége miatt a rajongóknak újabb járatokat tett elérhetővé a Wizz Air. Az érdeklődők ezenkívül Albániából, Ausztriából, az Egyesült Királyságból, Olaszországból, Romániából és Szerbiából is közvetlenül utazhatnak a Wizz Air különjárataival az év egyik legizgalmasabb sporteseményére.

A légitársaság a június 15-én és június 19-én tartandó mérkőzésekre Budapestről és Debrecenből is indít járatokat. Azok a focirajongók, akik a helyszínen szeretnének szurkolni a magyar válogatottnak valamelyik meccsen, a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül vásárolhatják meg jegyüket.

Még egy járatot indít a Wizz Air az Európa-bajnokság mérkőzéseire

Fotó: Wizz Air

 

„Örülünk, hogy ennyire népszerűek a különjárataink a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire. A korábban bejelentett Budapest-Köln járatunkra már minden jegyet eladtunk, ezért erre az útvonalra még egy járatot megnyitunk a szurkolók előtt. Reméljük, az újonnan bejelentett különjáratunkkal még több rajongót repíthetünk ki Németországba, hogy személyesen szurkolhassanak a magyar válogatottnak" – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.