Workshopon mutatták be a Hahn Air előnyeit

Forrás: turizmus.com

 2015. július 26. 18:28

Reggelivel egybekötött bemutatót tartott a napokban a Hahn Air a Mirage Fashion hotelben, több mint 40 magyar utazási iroda részvételével. Sárdi Rezső az AVIATION GSA ügyvezetője ismertette a Hahn Airrel kapcsolatos újdonságokat.

A Hahn Air a világ vezető e-ticketing légitársasága, mely 2015-re 304 partnerrel büszkélkedhet, 5 kontinensen 192 országban, több mint 95.776 utazási irodában  használják a Hahn Air szolgáltatásait. Az idei évben eddig  21.436.00021.436.000 csődbiztosítással rendelkező repülő- illetve vasútjegyet  kerülállítottak ki.

A HR ticketing centrumok száma hamarosan eléri az 5000-et. A legfrissebb statisztikák szerint a légitársaság okmányain kiadott jegyek száma meghaladja a napi tízezret. 2015-ben közel húsz légitársaság csatlakozott a Hahn Airhez.

A bemutatón négy ponton keresztül mutatták be a Hahn Air rendszerének egyedülállóságát:

Egyszerű-mivel az utazási irodák saját GDS rendszerükben foglalhatnak a világ több, mint 300 légitársaságára és 3 vasúttársaságára (Renfe, ntv, Westbahn), a jegyek kiállítására azonban egyetlen légitársaság felületét használják, továbbá lehetővé teszi olyan légitársaságok jegyeinek kiállítását, amelyek nem tagjai a magyarországi BSP-nek.

Biztonságos, mivel minden Hahn Air-re kiadott jegy ingyenes csődbiztosítást tartalmaz. Megbízható, mivel a visszatéríteni kívánt jegyeket garantáltan 14 napon belül visszatérítik, 24 órás segítségnyújtási rendszerük a világ 7 nyelvén érhető el, a www.hahnair.com weboldaluk pedig 7 nyelven minden szükséges információt megad az utazási irodák számára.

A negyedik előny pedig, hogy lehetőséget ad a Hahn Air minden utazási irodának, hogy  évente egyszer kiválaszthasson egy hibás jegykiállítás miatti terhelést (ADM-et), melyet a Hahn Air visszavon.

A www.hahnair.com weboldal Quick Check Point legérdekesebb része a Multi Airline Ticketing.