Újdonságok sora a 30 éves Z(s)eppelin Utazási Iroda kínálatában

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. április 12. 10:30

A tavasztól őszig tartó ciklusban közel 170-féle programot, összesen 496 csoportot tervez az idén 30 éves Z(s)eppelin, az iroda a hagyományaihoz hűen most is gondoskodott törzsutasközönségéről. Zsebők Tamás ügyvezető igazgatót újdonságaikról kérdeztük.

Milyen szezont vetít előre a közelmúltban lezárult előfoglalási szezon?

A májusig induló csoportok március végére szinte kivétel nélkül megteltek, kollégáink nehezen tudták tartani a tempót a foglalásokkal. Az erős kezdés előrevetíti, hogy a kiugró tavalyi számokat az idei évben további 10-15  százalékkal túl fogjuk szárnyalni.

Milyen újdonságok közül választhatnak az idén utasaik?

Évente két alkalommal jelentetünk meg programfüzetet, minden szezonra tartogatunk meglepetéseket utasaink számára. Átalakítottuk például a közkedvelt, négynapos Délvidék körutazásunkat. Az eddig megszokott összeállítással szemben először Temesvárral és Herkulesfürdővel ismerkedik, majd – egy élményteli Vaskapu hajózást követően – Belgrád, Újvidék, Pétervárad és a Vajdaság magyar vonatkozású emlékeit látogatja meg csoportunk. Ősszel egy rövid, kétnapos hétvégi program során szintén a Vajdaság a főszereplő, ekkor egészen Belgrádig utazunk.

A Z(s)eppelin kínálatában ismét elérhető a portugáliai körutazás

Fotó: Pol Mayer/Wikipedia

Újítottunk a mediterrán térségben is. A négynapos madridi hosszú hétvége során ellátogatunk a világhírű Prado képtárba, a spanyol királyok egykori rezidenciájába (El Escorial) és Toledo egykori királyi székhelyére. Ismét célba vettük Portugáliát, a nyolcnapos nagy körutazás során Lisszabontól Portóig gyűjthetnek élményeket a résztvevők. Nyárbúcsúztató programsorozatunkat az ősszel is kellemes klímájú Madeira szigetével bővítettük.

Nagy kedvenc London, ahová augusztusig összesen öt alkalommal indítunk repülős utazást. Szintén nagy az érdeklődés a Milánó és Lombardia hercegi palotáit bejáró négynapos program iránt.

Mit ajánl azoknak, akik távolabbra merészkednének Európa határainál?

A megszokott Vietnam–Kambodzsa, Dubaj programokon túlmenően az idén két időpontban Dél-Koreába indítunk csoportot. A Dél-Korea varázsa és fiatalos kultúrája elnevezésű program elkalauzol Szöulba, a több évszázados kulturális örökséget és a modern popkultúrát egyaránt megmutatja.

Idén két alkalommal indítanak csoportot Dél-Koreába

Fotó: Markus Winkler/Pexels

A tavalyi évben nagy figyelmet kaptak a tematikus programok. Van-e ezekben változás?

A három fő motívum továbbra is a gasztronómia, a természet és az autók. Gasztronómiai élmények mentén kalandozunk Olaszországban, Csehországban, Erdélyben és Görögországban, míg a természetjárásnak hódolunk Tirolban, Karintiában és Szlovákiában. Az autók megszállottjait vesszük célba Olaszországban a Ferrari, Lamborghini, Maserati gyárlátogatásokkal, és Németországban, ahol az Audi, a Mercedes, a BMW és a Porsche a célpont.

Ahogy azt korábban említettem, 30 éves fennállása alkalmából irodánk országos rádiókampányt indított, és egész évben zajló nyereményjátékokat hirdetett. Utasainkat új weboldal és új integrált foglalási rendszer segíti.

(X)


Nyitókép: Depositphotos