Z(s)eppelin téli katalógus ünnepi programokkal

Forrás: turizmus.com

 2018. október 11. 09:00

Negyed százados fennállásának alkalmából új, ünnepi programokkal jelent meg a Z(s)EPPELIN Programok jubileumi téli katalógusa!

Z(s)EPPELIN Programok – Az utazás kultúrája! A tökéletes szlogen mögött a neves magyar utazási iroda 25 éves születésnapjára készülve vadonatúj programokkal frissítette fel idei téli katalógusát. A havas tájak szerelmesei és az adventi készülődést komolyan vevők ebben az évben még több és különleges út közül válogathatnak akár az utazási iroda honlapján is: www.zseppelin.hu.

A Z(s)eppelin téli katalógusa

Fotó: turizmus.com

A Z(s)eppelin egyre bővülő törzsutas közönsége és új jelentkezői idén már Belgrádban is megcsodálhatják a karácsonyi és újévi fényfüzéreket, miközben Újvidék ünnepi hangulatából is meríthetnek élményeket! A dél-lengyelországi Zakopanéban mézes sört és tradicionális füstölt sajtokat kóstolva, vagy éppen elsőrangú hangversenyt hallgatva a Wachau vidékén Felső-Ausztriában részesei lehetünk a Z(s)EPPELIN Programok ünnepi élményeinek.

A szilveszteri és karneváli ajánlatokon kívül jövő tavasszal felkereshetik a hosszúsági meridiánt Greenwichben, vagy Tenerifén, a Kanári-szigetek szubtrópusi mikroklímájában pihenhetik ki a téli kalandokat.

Ne maradjon le az előfoglalási akciókról, melyeket akár össze is vonhatnak az online kedvezménnyel!

Z(s)EPPELIN Programok – Az utazás kultúrája!

Kapcsolódó cikkek

Z(s)eppelin téli katalógus

2018. október 09.

Z(s)EPPELIN Programok 2018

2018. február 14.