Ne Maradj Le!!!

 2011. április 26. 18:51

„A NeMaradjLe.hu utazási portál két hónapja kezdte meg működését. Szeretnénk megköszönni azon szálláshelyeknek a belénk vetett bizalmát, akik ismeretlenül is bíztak velünk együtt a sikeres rajtban. Az eddigi eredmények (több mint 30 szerződött szálláshely partner, több ezer eladott szálláshelyi csomagajánlat, stabil napi többezres oldallátogató és egyre bővülő törzsvásárlói kör) arra ösztönöz minket, hogy ne maradjunk le az erősödő versenyben.

Számos fejlesztés és újítás került bevezetésre honlapunkon, melyek mind a vásárlók, mind a szálláshelyek kényelmét szolgálják.
Szálláshelyek számára egyedi admin felület, melyre belépve nyomon követhetik az értékesítéseiket. Az adott rendelések státuszát (fizetett, törölt, szállítás alatt) nyomon követhetik, illetve nyomtathatnak, menthetnek utalványt a vendégeik számára.
Vásárlók számára feliratkozási lehetőséget biztosítunk a soron következő, de éppen nem aktív ajánlatunkra, és ha aktuálissá válik az ajánlat, akkor e-mailben értesítőt küldünk számára, hogy NeMaradjonLe.
Reményeink szerint fejlődésünk és fejlesztésünk folyamatos lesz, és továbbra is várjuk szálláshelyek  jelentkezését sales@ebusiness-group.eu e-mail címen. Web: www.nemaradjle.hu; tel.: +36706337777. ” (X)