Családi nap az Aquaworldben

Forrás: turizmus.com

 2017. március 27. 15:10

Többszáz család, szórakoztató programok, hazánk leghíresebb gyermekkórusa és egy jó cél - csak néhány eleme az Aquaworld Resort Budapest Élményfürdő március 25-i Valódi élmény! családi napjának.

A nemzetközi és hazai felmérések szerint ijesztően sok időt töltünk telefonnyomkodással vagy a számítógépünk előtt ülve, felváltva ezzel a személyes emberi kapcsolatokat, a minőségi családi együttléteket. Különösen nagy probléma ez a fiataloknál, akik számára elengedhetetlen fontosságú lenne, hogy megtanulják a társas kapcsolatok normáit, valódi térben játszanak és mozogjanak.

Fotó: [Aquaworld Resort Budapest Élményfürdő

Az Aquaworld Resort Budapest Élménybirodalom célul tűzte ki, hogy felhívja a figyelmet a közösen megélt élmények fontosságára. Ennek első állomásaként, egy tematikus családi nap keretében igazi játék arzenállal várta a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Fotó: Aquaworld Resort Budapest Élményfürdő

Az élménymedencék és adrenalinnövelő csúszdákon kívül, izgalmas szárazföldi és vízi játékok közül lehetett válogatni.  Volt élő Angry Birds, vízipolip, elektromos autópálya, óriás Jungle és családi társasjáték. A rendezvény egyéb különlegességekkel is szolgált: a vendégek élőben találkozhattak a Mindenki című Oscar díjas filmben szereplő Bakáts téri Ének-Zenei Általános Iskola kórusának sztárjaival, valamint riporternek is jelentkezhettek a Happy Family Oscar díjért.

Fotó: Aquaworld Resort Budapest Élményfürdő

A Valódi élmény, valódi játék! mozgalom sikeres volt, mindenképpen folytatjuk a jövőben – nyilatkozta Kiss Szabolcs, az Aquaworld Resort Budapest marketing vezetője . - És szeretnénk, ha mozgalmunkhoz egyre több olyan cég csatlakozna, amelyek valódi szórakozást és családi élményt kínálnak.