150 ezredik vendégét köszöntötte a büki gyógyfürdő

Forrás: turizmus.com

 2023. május 15. 17:52

Cziráki László, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója Németh Sándor büki polgármester jelenlétében köszöntötte a fürdő idei 150 ezredik vendégét hétfőn.

Az 1962 augusztusában megnyílt büki gyógyfürdő 2010. május 29-én fogadta 30 milliomodik vendégét, és mostanra a látogatószám már meghaladta a 39,4 milliót – mondta el köszönőjében Cziráki László, aki egy év múlva a 40 milliomodik vendéget szeretné üdvözölni a fürdőben.

„Az előző évi bázisadatokhoz képest jelentős növekedésként újabb célt tűzünk ki magunk elé, hogy a vendéglétszám 2023-ban érje el a 600 ezer főt, ez több mint 10 százalékos növekedést jelenthet" – fogalmazott. Optimizmusukat alátámasztják az első négy hónap adatai, amikor a büki fürdő 11 százalékkal több vendéget fogadott, mint a tavalyi év azonos időszakában.

Az előző időszak jelentős fejlesztései, a vendégszámok és a bevételek jelentős növekedése, a gőzerővel történő felkészülési munkák a főszezonig kellő alapot adnak az új célokra – tette hozzá a vezérigazgató.

A 150 ezredik vendég Bodóczy Róbert (b) Cziráki László fürdővezetővel (középen) és Németh Sándor polgármesterrel (j)

Fotó: Büki Gyógyfürdő Zrt.

Cziráki László Németh Sándor polgármesterrel közösen ajándékot és oklevelet adott át Bodóczy Róbertnek, aki idén a 150 ezredik belépőjegyet vásárolta meg a fürdőbe.

A fürdővezető bejelentette, hogy ezzel a gesztussal szeretnének hagyományt teremteni és mostantól minden 50 ezredik vendégünket ajándékkal várják.