A büki fürdőben tavalyi árakkal és fejlesztésekkel várják a vendégeket 2024-ben

Forrás: turizmus.com

 2024. január 07. 18:34

A sikeres 2023-as év után idén újabb fejlesztésekkel és befagyasztott árakkal várja a vendégeket a Bükfürdő Thermal & Spa.

A Bükfürdő Thermal & Spa tavaly 570 ezer vendéget fogadott, amely 2019 óta az első kiegyensúlyozott gazdálkodási évük volt – tájékoztatta lapunkat Gajda Tibor, a társaság igazgatósági elnöke, megbízott vezérigazgató.

Elmondása szerint idén további 5 százalékos vendégszám-emelkedéssel számolnak, tekintettel arra, hogy a legnagyobb szolgáltató partnerük, a teljesen felújított Hunguest Bük 2024-ben már teljes kapacitással működik.

Nem maradnak el a fejlesztések sem: 2024-ben közel egymilliárd forintnyi saját forrásból erősítik meg a fürdő regionális vezető pozícióját, amibe beletartozik a szaunavilág felújítása, valamennyi vizesblokk korszerűsítése, továbbá az összes mobilház komfortfokozatának javítása és új mobilházak beszerzése.

Idén nem emelik a belépőjegyek árát a Büki Gyógyfürdőben

Fotó: Bükfürdő Thermal & Spa Facebook-oldala

A szezonkezdésig megvalósítandó tervek között szerepel az új nyári élményelemek kialakítása is. Ezenfelül 500 kW-nyi napelem telepítése és a világítási rendszer teljes korszerűsítése is a működési hatékonyságot fogja javítani – hangsúlyozta Gajda Tibor.

Ráadásul a fejlesztések nyomán a 2024-es üzleti tervükben nem terveznek áremelést, a fürdő befagyasztotta a belépőjegyek árát, vagyis a tavalyi jegyárakkal várják idén is a látogatókat.