Debreceni Őszi Fesztivál a biztonság jegyében

Forrás: turizmus.com

 2020. november 05. 12:38

Miután november 3-án rendkívüli jogrend bevezetéséről és újabb korlátozó intézkedésekről döntött a koronavírus megfékezése érdekében a kormány, a fesztivál programkínálata is módosul – tájékoztatott közleményében a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

Mint írják, az új járványügyi intézkedések szellemében a Kisfarsangi mulatságok Mihály-naptól Márton-napig című eseménysorozatot záró, november 7-re és november 14-re, a Dósa nádor térre meghirdetett programja elmarad.

A Debreceni Őszi Fesztivál 2020. november 9. és 18. között előzetesen meghirdetett eseményeit a hatályos kormányrendeletnek megfelelően kialakított új ültetési rendben megtartják, illetve az alábbi belépőjegyes programjaikat élőben közvetítik a jegy.hu oldalon.

Biztonságosabb lesz és online is elérhető a Debreceni Őszi Fesztivál

Fotó: debrecenioszifesztival.hu

Az online események megtekintéséhez hozzáférés vásárlása szükséges, amelynek díja megegyezik az adott rendezvény kapcsán korábban meghirdetett jegyárral.

Így Berecz András: Félbevágott pipafüst című, november 16-án este 7 órakor kezdődő produkciójára már az összes helyszíni jegy elfogyott, azon személyesen nem lehet részt venni. Ezért azoknak a nézőknek, akik szeretnék az eseményt mégis megtekinteni, online részvételi lehetőséget biztosítanak.

Szintén az összes helyszíni jegy elfogyott a november 17-én, 19 órakor kezdődő „Magda, a Szabó – Minden bizonytalan, csak a szerelmünk bizonyos” című színházi előadásra. A Szabó Magda halálának évfordulója alkalmából műsorra kerülő életrajzi játékot ezért online is meg lehet tekinteni, az egyszeri virtuális jegy megvásárlásával.

A közlemény kitér arra is, hogy továbbra is lehet – korlátozott számban – személyes részvételre lehetőséget, illetve online megtekintést lehetővé tévő hozzáférést vásárolni a november 11-i „Hot Jazz Band 35” koncertre, valamint a november 14-i Wass Albert – Hercz Vilmos: Tűzliliom című ősbemutatóra, továbbá a november 14-i „Nagy zenészek, nagy szerelmek #Wagner” című Bősze Ádám-előadásra.

A szervezők azokra is gondolnak, akik a Debreceni Őszi Fesztivál eseményeinek személyes megtekintését online élményre cserélnék: a korábban megvásárolt belépők online jegyre váltásával kapcsolatos tudnivalókról hamarosan részletes tájékoztatást tesznek közzé a fesztivál weboldalán.

A Debreceni Őszi Fesztivál ingyenesen programjai, a Kollmann Gábor Quintet november 10-én, 19.30-kor kezdődő koncertje, illetve a Vasárnapi Muzsika keretében november 15-én, 17 órától kezdődő Debreceni Egyetem Gulyás György Szakkollégium szólistáinak koncertje kizárólag előzetes regisztrációt követően látogathatók. További információk ITT.

Az Apolló moziban is megváltozott az ültetési rend: minden második sor üres, és az egy sorban ülőknek is 2 szék távolságot kell tartaniuk egymástól, a családtagok sem kivételek.

Amennyiben ez az új kiosztás nem felel meg a jegyet előzetesen megvásárló személynek, lehetőség van annak visszaváltására, ezt jelezni kell az apollojegypenztar@fonixinfo.hu e-mail-címen, feltüntetve a levélben a vásárlás pontos adatait.

A fesztivál részletes programja INNEN is letölthető.

 

Kapcsolódó cikkek