Várják az élménybeszámolókat az EKF program szervezői

Forrás: MTI

 2024. február 14. 11:23

Te is részese voltál! címmel pályázatot hirdetnek a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program szervezői, akik a tavalyi év legkedvesebb emlékeit várják a látogatóktól február 25-én éjfélig.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros programévben több mint háromezer-ötszáz programon vehetett részt a sok százezernyi látogató a Bakony-Balaton régió 116 településén.

A szervezők azt szeretnék megtudni, hogy a látogatók számára mi volt a legemlékezetesebb esemény, amelyet akár évek múlva is emlegetni fognak. A kéthetes pályázat mindenki számára nyitva áll, a legizgalmasabb válaszok az EKF évét bemutató, a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumban hamarosan megnyíló kiállításon is helyt kapnak – áll a közleményben.

A legizgalmasabb válaszokat kiállításon is meg lehet majd tekinteni

Fotó: Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa

 

A kedvenc emlékeket a program honlapján várják. A pályázatra bármilyen formában fel lehet jelentkezni, legyen az fotó vagy rövid videó, egy jó sztori, vers, vagy novella.

A beküldött anyagok sorsoláson is részt vesznek, a győztesek az EKF legkeresettebb ajándéktárgyai közül vehetnek át nyereményt.

Idén az ausztriai Bad Ischl és Salzkammergut-régió önkéntesen csatlakozott települései rendezik meg az Európa Kulturális Fővárosa programsorozatot, erről itt írtunk korábban.