Már több mint 40 ezren használják az ÉnBudapestem applikáció kedvezményeit

Forrás: turizmus.com

 2024. március 19. 16:32

Meghaladta 40 ezer felhasználót a főváros hivatalos applikációja, az ÉnBudapestem.

Az alkalmazással akár 20 százalék kedvezménnyel mehetünk a főváros legnépszerűbb intézményeibe: moziba, színházba és fürdőbe, de a folyamatosan bővülő partnerlistán éttermek, állandó kiállítások és koncertek is szerepelnek.

A kedvezmények mellett a legfrissebb fővárosi hírekről is első kézből értesülhetünk, és a szezonális élményekről sem maradunk le.

Április 29. és május 12. között megrendezett Budapesti Tavaszi Fesztivál egyes programjaira is olcsóbban válthatunk jegyet, ha az  applikációt használjuk.

Az Oscar-díjra jelölt filmeket is érdemes valamelyik fővárosi moziban nézni, ugyanis az ÉnBudapestem applikációval 20 százalék kedvezménnyel válthatunk jegyet a Corvinba, a Toldiba, a Művész Moziba, a Tabánba, Puskinba és a Kino Caféba.

20 százalékkal olcsóbban mehetünk a fővárosi fürdőkbe, míg az Örkény István Színházba és a Katona József Színházba tíz százalék kedvezménnyel válthatunk jegyet. De az applikáció felhasználói olyan különleges kiállításokat is olcsóbban látogathatnak, mint a Travelling Galaxy Star Wars tárlata vagy a Mai Manó ház műtermei.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) Anim szakos hallgatói videókat készítettek az ÉnBudapestem appról:

A MOME Anim szakja nemcsak egy képzési program, hanem a magyar animációs világ egyik vezető alkotóműhelye is. Az ÉnBudapestem applikáció fejlesztője, a Budapest Brand nZrt. felkérésére a MOME Anim hallgatói rövid animációs filmeket készítettek, amelyekben az alkalmazásban megtalálható fővárosi kedvezményes intézményekhez kapcsolódó élményeiket is bemutatták. Az elkészült videókat itt lehet végignézni.

A teljes partnerlistáról az applikáció honlapján lehet tájékozódni.

(Címlapkép: MOME-videó)