Félelem és reszketés a Madame Tussauds Budapestben

Forrás: turizmus.com

 2023. október 30. 12:47

Vérfagyasztó események történnek a következő két este a Madame Tussauds Budapestben. A belvárosi attrakciót olyan módon láthatja a közönség, mint eddig még soha.

Október 30-án és 31-én, 19 és 23 óra között a rettegésé lesz a főszerep, a Palazzo Dorottya falai között olyan látványvilág fogadja a kései látogatókat, amelytől talán még a Drakulát oly sok filmben alakító Lugosi Béla is megijedne. A Madame Tussauds Budapest ugyanis bemutatja az Éjszaka a Múzeumban sorozat halloweeni kiadását. Negyven csontváz költözik a külföldi és magyar hírességeket, történelmi személyeket, politikusokat, világsztárokat megformázó viaszfigurák mellé, a termek különleges díszítést kapnak, a kávézó speciális ételekkel és italokkal várja a közönséget, és nem lesz hiány rémisztő meglepetésekből sem.

Csontvázak költöznek a viaszfigurák mellé két napra

Fotó: Madame Tussauds Budapest

 

A horror éjszakáján is bejárható a teljes attrakció, azonban a látogatás alatt jelmezes animátorok és extra aktivitások várják a látogatókat. Arról, hogy mi minden látható a budapesti panoptikumban, a megnyitásakor ebben a cikkünkben írtunk.